GrabzIt'ın Web Kazıyıcı Aracı ile ilgili sorular sorun. Web sayfalarından, resimlerden veya PDF belgelerinden veri çıkarmak için web sıyırıcısını ve API'yi kullanma gibi.
Merhaba,
Saatlerdir deniyorum ama bulamadım.
Veri toplamak istediğim web sitesinde birkaç girişin bulunduğu bir tablo var. Tablo bir sayfada 15 girişi görüntüleyebilir. Çoğunlukla 2-18 girişten dolayı görülecek 20 sayfa var.
Verileri ilk sayfadan, ardından ikinci sayfadan almak istiyorum. Tek bir dosya halinde almak gerekli değildir.
İkinci sayfadaki verileri almama yardımcı olabilecek biri var mı? Javascript aracılığıyla olduğundan doğrudan URL'yi veya aracın ikinci sayfaya gitmeyi seçmesine nasıl izin vereceğimi bulamıyorum.
Bağlantı: http://cetis.combinant.be/Etis/TimeTableTrains.aspx?Terminal=COMBINANT&TimeTableType=2
Bir şeyi nasıl koyacağımı bulamıyorum into otomatik olarak 2. sayfaya gidecek URL.
Alternatif olarak belki Web Kazıyıcıyı kullanabilirim, ancak verileri almak istiyorum into bir Excel sayfası. Web kazıyıcı aracılığıyla en iyi seçeneği bulamadım.. "Tıklama Öğesi"ni kullandığımda ve ardından "sonraki sayfa düğmesi?" için onu seçtiğimde? Javascript yüzünden bir sonraki sayfaya geçmiyor olabilir mi?
Ekran Görüntüsü Aracı aracılığıyla Excelsheet'e aktarmanın nasıl olduğu en iyisi gibi görünüyor.
Her yardım için teşekkürler!
Saygılarımla,
dur
Web Scraping aracılığıyla artık Excel'e nasıl aktarılacağını öğrendim. Ama sadece ikinci sayfa çalışmıyor.
fikri olan var mı?
Merhaba,
Veri kümenizi oluşturmak için her sütunu ayrı ayrı seçmeniz gerekir. Bunu bir kez yaptıktan sonra. Tıklama Eylemini kullanın, yalnızca İleri düğmesini seçin. Daha sonra seçenek kutusu açıldığında "sonraki sayfa düğmesi?" seçeneğini seçin. seçenek. İkinci sayfa birinci sayfanın aynısı olduğu için bakmanıza gerek yok ve zaten istediğiniz tüm sütunları belirtmiş olmanız gerekiyor.
Saygılarımla