Web Yakalama ve Dönüştürme Araçları
Grabz's Çevrimiçi Topluluğu

Resim Dosyasını İndir

Web sayfalarını veya HTML'yi nasıl yakalayacağınız veya dönüştüreceğinizle ilgili sorular sorun into Resimler, CSV, PDF veya DOCX belgeleri ve ayrıca videoların nasıl dönüştürüleceği intAPI'mızı kullanan animasyonlu GIF'ler.

Merhaba,

REST API kullanıyorum ve dosyayı dönüştürdüm ve POST'un yanıtını dosya adı = 123456.jpeg olarak alıyorum

REST API'yi uzaktan çalıştırdığım için dosyanın URL'sinin sunucuma iletilmesini istiyorum.

Çıktı oluşturulan dosyanın URL'si konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler & Saygılar,

Ramu

Ramu Angappan tarafından 28 Mayıs 2021'de soruldu

Merhaba,

içinde yazdığı gibi belgeleme uygulama anahtarınızı ortaya çıkaracağından istemci tarafında REST API'yi kullanmamalısınız. Yakalama HTTP yanıtında döndürülür, bu nedenle yapmanız gereken tek şey save BT. Yakalamaları uzun süre saklamadığımız için, GrabzIt'in kullandığı URL'leri kullanmamalısınız çünkü bunlar kısa ömürlüdür.

Ancak tarayıcıya yüklemek istiyorsanız ve ardından save sunucuda JavaScript API'sini kullanmanızı öneririm ve sunucu tarafı API'lerinden birinde bunun nasıl yapılacağına dair örnekler var.

Saygılarımla

GrabzIt Desteği tarafından 28 Mayıs 2021'de yanıtlandı

Hızlı yanıtınız için teşekkürler, ancak sorun şu ki veriler zoho'da saklanıyor ve benim yalnızca HTML verilerini aktarmam gerekiyor.

URL'yi çağırmak için kendi kodlama dilleri var 

işlevlerini kullanırken Grabz.it'ten yalnızca 1254367.jpeg şeklinde bir yanıt alıyorum.

Zoho çağrı URL bağlantısı: - Link

Ramu Angappan tarafından 28 Mayıs 2021'de yanıtlandı

Bu bizim yazılımımız değil bu yüzden Zoho'ya sormanız gerekir.

Tamam, onlarla görüşeceğiz. Aldığım yanıttan bu kısa çizgili URL'leri almanın bir yolu var mı? Bu URL'yi Dropbox hesabıma gönderebilir ve orada bir resim belgesi olarak sunabilirim

kullanabilirsin dışa aktarma işlevi ancak aynı zamanda bir geri arama işleyicisi kullanmanız gerekir.

Dışa aktarma için aşağıdaki Rest API bağlantısını denedim

"https://api.grabz.it/services/convert.ashx?key=xxxxxx&export=dropbox%3A%2F%2F&customid=123&html= Perakende Satış Tarihine Kadarki Ay - 3-Mayıs-28 PİL 2021 109.0 DÖNGÜLER 79134.86 199.0 YAĞLAYICILAR 949866.77 8.0 TÜP 1627.04 10.0 YORULMAK 1370.0 22.0 &css=#customers {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; sınır çöküşü: çöküş; genişlik: %13652.0;} #müşteriler td{ kenarlık: 100px katı #ddd; dolgu: 1 piksel; text-align:center} #müşteriler tfoot { kenarlık: 8px katı #ddd; dolgu: 1 piksel; } #customers tr:nth-child(even){background-color: #f8f2f2;} #customers tr:hover {background-color: #ccc;} tr.d2 { arka plan rengi:yellow; kırmızı renk; yazı tipi ağırlığı: kalın ;} tr.d4560:hover {arka plan rengi: #ccc;} tr.d4560 { arka plan rengi:pembe; siyah renk; yazı tipi ağırlığı: kalın ;} tr.d30:hover {arka plan rengi: #ccc;} td.pym30 { arka plan rengi:#3cefa; siyah renk; font-weight: kalın ;} #müşteriler th { padding-top: 87px; alt dolgu: 12px; metin hizalama: sol; arka plan rengi: #12CAF4; Beyaz renk; metin hizalama:ortalama;}"

Ancak dosyayı Dropbox'a kaydetmiyor ve dosyayı hala yalnızca yanıt olarak alıyorum.

HTML'yi dönüştürüyorsanız tüm değişkenlerin gönderilmesi gerekir. Bu aramayı tarayıcınızda yaparsanız hatayı göreceksiniz. Ayrıca söylediğim gibi bir geri arama işleyicisine ihtiyacınız olacak, aksi takdirde dışa aktarılan dosyanın ne anlama geldiğini bilemezsiniz.