Web Yakalama ve Dönüştürme Araçları
Grabz's Çevrimiçi Topluluğu

V3.4.5'e yükseltme - hatalar

Web sayfalarını veya HTML'yi nasıl yakalayacağınız veya dönüştüreceğinizle ilgili sorular sorun into Resimler, CSV, PDF veya DOCX belgeleri ve ayrıca videoların nasıl dönüştürüleceği intAPI'mızı kullanan animasyonlu GIF'ler.

Iki konu:

(1) Composer aracılığıyla kurulum yaparken klasör yapısı çok farklı ve "ajax", "css" vb. gibi birçok alt klasör eksik. Grabzit'i yalnızca sunucu tarafından (php) kullanırken bunlara gerek yok mu?

(2) Php istemcisini indirdikten sonra sınıfların farklı şekilde adlandırıldığını fark ettim (daha önce "require_once 'vendor/GrabzIt/lib/GrabzItClient.php' vardı).sınıf.php';" ama şimdi "require_once 'vendor/GrabzIt/lib/GrabzItClient.php';"). Ancak, bu kodu kullanarak bir PDF oluşturmaya çalıştığımda:

// GrabzItClient sınıfını oluştur
$grabzIt = new GrabzItClient(GRABZIT_APP_KEY, GRABZIT_APP_SECRET);
$pdfOptions = new GrabzItPDFOptions();

Bir hata mesajı alıyorum:

[17 Ocak 2021 11:12:26 Amerika/Toronto] PHP Önemli hata: GrabzIt\GrabzItClient sınıfı bildirilemiyor, çünkü ad zaten /Users/Ross/Dropbox/htdocs/wonderfest_mamp_pro/private/contest/include'da kullanılıyor /vendor/GrabzIt/lib/GrabzItClient.php 11. satırda

Gerçekten v3.4.5'i kullanmak istiyorum ama bu gelişmemi engelliyor.

Ross Waddell tarafından 17 Ocak 2021'de soruldu

Yaklaşık iki buçuk yıl önce ad alanları vb. kullanmaya başladığımız PHP kütüphanesinin eski sürümünü kullanıyorsunuz gibi görünüyor. 3.4.5'in eski sürümü, indirme sayfasında bir süreliğine mevcuttur. Manuel indirme.

Eski sürüm, yalnızca geriye dönük uyumluluk amacıyla saklandığı için bestecide kullanıma sunulmayacaktır. Ajax ve css klasörleri kütüphanenin değil, demo uygulamasının parçası oldukları için dahil edilmemiştir.

En son sürüme geçmek istiyorsanız aşağıdaki örneklere bakın: PHP dokümantasyonu değişikliklerin nispeten küçük olmasına yardımcı olmalıdır.

GrabzIt Desteği tarafından 17 Ocak 2021'de yanıtlandı

Composer aracılığıyla yükledim ancak PDF'mi oluşturmaya gittiğimde yeni bir hata alıyorum:

// GrabzItClient sınıfını oluştur
$grabzIt = new \GrabzIt\GrabzItClient(GRABZIT_APP_KEY, GRABZIT_APP_SECRET);
$pdfOptions = new \GrabzIt\GrabzItBaseOptions();

$pdfOptions->ayarlaPageSize("Mektup");
$pdfOptions->setOrientation("Manzara");
$pdfOptions->setMarginLeft(PDF_MARGIN_LEFT);
$pdfOptions->setMarginTişlem(PDF_MARGIN_TOP);
$pdfOptions->setMarginRight(PDF_MARGIN_RIGHT);

Hata:

[17-Ocak-2021 13:10:49 Amerika/Toronto] PHP Önemli hata: Yakalanmayan Hata: Tanımsız yönteme çağrı GrabzIt\GrabzItBaseOptions::setPageSize() /Users/Ross/Dropbox/htdocs/wonderfest_mamp_pro/private/contest/include/createPDF.php:120 içinde

Ross Waddell tarafından 17 Ocak 2021'de yanıtlandı

GrabzItPDFOptions yerine GrabzItBaseOptions'ı başlattınız

GrabzIt Desteği tarafından 17 Ocak 2021'de yanıtlandı