Web sayfalarını veya HTML'yi nasıl yakalayacağınız veya dönüştüreceğinizle ilgili sorular sorun into Resimler, CSV, PDF veya DOCX belgeleri ve ayrıca videoların nasıl dönüştürüleceği intAPI'mızı kullanan animasyonlu GIF'ler.
MERHABA. Tüm stillere ve birçok dinamik içeriğe sahip web sayfasını .pdf belgesine dönüştürmem gerekiyor. Bu, .pdf belgesinin 1 veya 2 veya daha fazla sayfadan oluşabileceği anlamına geliyor ve farklı durumlarda kaç içerik olabileceğini bilmiyorum. Ancak .pdf belgesi tüm içeriği bir sayfadan daha uzun keser. Sayfamı çok sayfalı bir pdf belgesine nasıl dönüştürebilirim?
Lütfen URL'yi gönderebilir misiniz, böylece inceleyebiliriz.
Hangi URL'yi kastediyorsunuz? ConvertPage yöntemini kullanıyorum: GrabzIt(this.GRABZIT_KEY).ConvertPage({'target': '#someId','format': 'pdf','download': 1,'cache': 0,'filename': kullanıcı adı, 'bheight': -1,'height': -1,'bekle': '#someId'}).Create();
Tamam, sanırım sorunun ne olduğunu anladım. Hedef özelliğini kullanıyorsunuz, bu iki sayfada çalışamaz. Sayfa boyutunu artırabilir veya dönüştürmek istediğiniz html'yi ConvertHTML yöntemine aktarabilirsiniz.
Tamam ama web sayfamı birçok stille dönüştürmem gerekiyor. ConvertHTML yöntemiyle bu nasıl mümkün olabilir?
Olmadığınız parçaları çıkarmanız gerekir intstilleri korurken ortaya çıktı.
Alternatif olarak, hedef parametresini kullanın, ihtiyacınız olmayan öğeleri kaldırabilecek hide parametresini kullanın.
Veya daha sonra hedef tarafından kesilecek olan büyük bir web sayfası boyutu belirtin.