Web sayfalarını veya HTML'yi nasıl yakalayacağınız veya dönüştüreceğinizle ilgili sorular sorun into Resimler, CSV, PDF veya DOCX belgeleri ve ayrıca videoların nasıl dönüştürüleceği intAPI'mızı kullanan animasyonlu GIF'ler.
MERHABA. Html sayfamı .docx'e dönüştürmem gerekiyor. GrabzIt('KEY').ConvertPage({'target': '#id', 'format': 'docx', 'download': 1, 'cache' : 0, 'filename' : 'filename, 'bheight kullanıyorum ' : -1, 'yükseklik' : -1, 'bekle' : '#id'}).Create();
HTML iki sütunlu tablodan oluşturulur:
İçerik...
İçerik...
.docx belgesi oluşturuldu ancak 'Word' belgesinin ilk sayfasının üstüne 'Bölüm sonu' eklenmesi nedeniyle ilk sayfa boş. Boş ilk sayfadan nasıl kaçınılır?
Merhaba,
ConvertPage yöntemini kullanıyorsanız, tanımlanmış bölüm sonları da dahil olmak üzere sayfada bulunan her şeyi dönüştürür.
Yalnızca sayfa içindeki bir tabloyu dönüştürmek istiyorsanız neden HTML'yi dönüştür yöntem. Tabloyu HTML olarak seçip yönteme aktarmak için biraz JavaScript mi kullanıyorsunuz?
Herhangi bir bölüm sonu tanımlamadım. Amacım iki sütunlu bir kapsayıcı alıp onu tüm stillerle .docx'e dönüştürmek. Ve bunun için tek bir yol işe yarar; tüm içeriği sarmak . Ancak bazı nedenlerden dolayı belgem 'Word'ün ikinci sayfasından başlıyor
Üzgünüm, yanlış anladım. Bu sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bir davayı gündeme getirdik ve yakında ona bakacağız.
Bu sorunun artık düzeltilmesi gerekiyor.
Şimdi mükemmel çalışıyor. Çok teşekkürler!