Web Yakalama ve Dönüştürme Araçları
Grabz's Çevrimiçi Topluluğu

Yerelde GrabzIt javascript'i kullanma

Web sayfalarını veya HTML'yi nasıl yakalayacağınız veya dönüştüreceğinizle ilgili sorular sorun into Resimler, CSV, PDF veya DOCX belgeleri ve ayrıca videoların nasıl dönüştürüleceği intAPI'mızı kullanan animasyonlu GIF'ler.

Yerel sitemde ve/veya herkese açık olmayan bir sayfada GrabzIt javascript'i kullanmamın bir yolu var mı?

Teşekkür

Josh Wiley tarafından 9 Eylül 2019'da soruldu

Evet, onu localhost'tan veya hatta sadece bir html dosyasından arayın ve işe yarayacaktır. Herhangi bir sorununuz olursa lütfen bana bildirin.

GrabzIt Desteği tarafından 9 Eylül 2019'de yanıtlandı

Tamam teşekkürler. Bunu biraz daha anlamaya başlıyorum. Bu sayfayı okuyordum: https://grabz.it/support/article/html-tips/.

Bununla ilgili birkaç soru:

1) ConvertHTML kullanırsam, CSS'nin ekran görüntüsünü almaya çalıştığım Div'in içinde olması gerekir mi? Yoksa bu Div'in dışında stil sayfalarının olması uygun mudur?

2) Ekran görüntüsü almaya çalıştığım yazı tiplerinden bazıları doğru yazı tipiyle gösterilmiyor. Yazı tipleri farklı şekilde mi ele alınıyor?

ConvertHtml bir dosyayı dönüştürebilir string HTML'ye CSS'yi dahil edebilirsiniz, ancak bunu yapmazsanız herhangi bir harici stil sayfasının mutlak URL'ler kullandığından emin olmanız gerekir.

Yazı tipleri, CSS'de mutlak URL'ler vb. kullanılarak düzgün bir şekilde referans veriliyorsa çalışmalıdır.

Teşekkürler. Başka bir soru. Sağda ve altta boş alan kalmadan son görüntüyü büyütmenin bir yolu var mı?  

Örneğin, 500x300 boyutunda bir Div'in ekran görüntüsünü almaya çalışıyorum ancak bunu 750x450'ye kadar ölçeklendirmek istiyorum. Genişliği 750, yüksekliği 450 olarak ayarladığımda 750x450 boyutunda bir görüntü oluşturuyor ancak ekran görüntüsünü aldığım div yalnızca 500x300 boyutunda bir görüntü olarak görünüyor ve alanın geri kalanı boş.

Teşekkür

Josh Wiley tarafından 10 Eylül 2019'da yanıtlandı

Ayrıca ConvertPage'i deniyorum ve o da çalışmıyor ancak farklı sonuçlar elde ediyorum. Aşağıda yaptığım şeyin bir örneği var. Ancak görüntüyü kesiyor ve yalnızca yarısını gösteriyor.

GrabzIt("UYGULAMA ANAHTARI").ConvertPage({
"hedef": "#paddAroundExport",
"gecikme": 3000,
"biçim": "png",
"şeffaf": 1,
"yükseklik": -1,
"yükseklik": -1,
"genişlik": -1
}).AddTo("finalImageID");

Merhaba Josh,

İlk sorunuz için tarayıcı boyutunu 500 x 300 olarak ayarlayabilirsiniz. Ardından daha büyük olan genişliği şu şekilde ayarlayın: ölçeği büyütün.

Bağlantılı makalede daha fazla bilgi var.

İkinci po'nuzdaint, sorun yaşadığınız sayfaya bakmanız mümkün mü?

GrabzIt Desteği tarafından 10 Eylül 2019'de yanıtlandı

Tamam, artık ConvertHTML için ölçeklendirmenin nasıl çalıştığını görüyorum. Teşekkürler, bu çok yardımcı oldu. Boy ve genişliğin ne olduğu konusunda biraz kafam karışmıştı. ConverHTML'i kullanmaya gerçekten yaklaşıyorum ancak birkaç şey hala yolunda değil. Bu seçenek benim için zor olabilir çünkü tüm stil sayfalarının erişilebilir olması gerekiyor ve bunu yapmak benim için zor çünkü onu test etmek için yerel sürümüm üzerinde çalışmam gerekiyor.

ConverPage seçeneği benim için en iyisi gibi görünüyor ancak bunu çalıştırma konusunda biraz daha uzağım. Yaptığım şeylerin çoğu yerelimde veya bir girişin arkasında. Ekran görüntüleri yardımcı olur mu? Belki sana bazı ekran görüntülerini e-postayla gönderebilirim? Değilse, sorunu yeniden yaratmayı denemek için JSFiddel gibi bir şey kullanabilirim.

Teşekkür

Hala CSS'ye mutlak URL'lerle başvuramıyor musunuz? örneğin https://www.example.com/styles/main.css

Ekran görüntüsünün neden div'in sadece bir kısmını yakaladığını çözemeyeceğimiz için ne yazık ki pek bir faydası olmayacak. Ayrı bir HTML dosyasına veya JSFiddle'a koyabilirseniz sorunu görebiliriz. Umarız bu sorunu düzeltebilir veya tavsiyede bulunabiliriz.

CapturePage ile ilgili olarak sorunun ne olduğunu az önce açıkladım. CapturePage yönteminin, şu şekilde açıklandığı gibi herkese açık kaynaklara erişmesi gerekir: Bu makale.

Tamam, burada en iyi seçeneğimin ne olduğu konusunda takılıp kaldım. Sanırım hala ne yapmam gerektiğini tam olarak anlamadım. Bunun yerel bölgemde çalışması için sahip olduğum tek seçenek ConvertHTML kullanmak gibi görünüyor. Bu doğru mu?

Bunu yapıp yapmadığınızdan emin değilim ama sizinle Zoom üzerinden kısa bir süre bağlantı kurmam mümkün olabilir mi? Eğer bunu ihtiyacım olduğu gibi çalıştırabilirsem Enterprise'a yükselteceğim. Zoom'a geçmek istiyorsanız hemen Enterprise'a yükseltmeye bile hazırım (ayarlayabilirim). Bence bu olur save ikimiz de zamanımızı ileri geri durdurabiliriz. 

Tamam, bunu daha önce kullanmadım ama deneyeceğim.

Lütfen detayları bizim aracılığımızla gönderebilir misiniz? İletişim Formu.

Bugünkü yardımın için teşekkürler. Sizin yardımınızla ve bir ek ayrıntıyla bunu çalıştırabildim. ConvertHTML aracılığıyla gönderdiğim içeriği saran bir div ekledim ve o belirli div'i elde etmek için target seçeneğini kullandım. Bu onun mükemmel çalışmasını sağladı. 

ConvertHTML aracılığıyla gönderdiğim içeriklerin aynısını içeren bir test sayfası oluşturduğumda neler olduğunu fark ettim. Yakalanan görüntü, ben göndermemiş olmama rağmen tarayıcı tarafından eklenmiş gibi görünen bir gövde etiketi yakalıyordu. Bunun benim hatam mı yoksa GrabzIt'teki bir hata mı olduğundan emin değilim ama bir hata olması durumunda bundan bahsetmek istedim.