Web sayfalarını veya HTML'yi nasıl yakalayacağınız veya dönüştüreceğinizle ilgili sorular sorun into Resimler, CSV, PDF veya DOCX belgeleri ve ayrıca videoların nasıl dönüştürüleceği intAPI'mızı kullanan animasyonlu GIF'ler.
Merhaba,
Grabzit'i npm aracılığıyla yükledim ancak javascript ile erişmeye çalıştığımda bana "fs modül sorununda bulunamadı" hatasını veriyor, araştırdığımda js kitaplığınızda bahsedildiğini öğrendim, ancak "fs" yorumunu yaptım "kodu js'den aldım ancak daha sonra erişirken başka bir hatayla karşılaştım
Sonra Access çekirdek sorunuyla karşılaştım
Gravzit'e javascript'ten ancak npm aracılığıyla kurarak erişmemizin bir yolu var mı?
Teşekkür
Charanjit Singh
Sorunuz kafamı karıştırdı. Görünüşe göre node.js kitaplığımızı yüklemişsiniz ve onu istemci tarafı JavaScript gibi kullanmaya çalışıyorsunuz.
JavaScript kitaplığımızı npm aracılığıyla indirmek istiyorsanız. adresindeki talimatları izleyin. JavaScript API indirme sayfası.
Merhaba,
Cevabınızda verilen npm seçeneğini kullandım, lütfen şimdi bana grabzit js dosyasını nerede arayacağımı söyler misiniz?
Tam olarak ne demek istediğinden emin değilim.
Herhangi bir normal JavaScript dosyasında olduğu gibi JavaScript dosyasına referansta bulunmanız yeterlidir. Muhtemelen şu etiketli bir klasörde olacaktır: node_modules\@grabzit\js
Npm paketlerinizi proje dizininize gidecek şekilde yapılandırdığınız yerin altında. Daha sonra bu JavaScript'i herhangi bir web sayfasında açıklandığı gibi çağırabilirsiniz. belgeleme.
Merhaba,
Değerli cevabı burada paylaştığınız için teşekkürler
Özelleştirilmiş üstbilgi altbilgisiyle ilgili başka bir sorgum daha var, burada mümkün, eğer her sayfa için özelleştirilmiş üstbilgi altbilgisi oluşturmak istersem, dışa aktarırken farklı üstbilgi ve altbilgi olacak intveya docx?
Sadece bir üstbilgi ve altbilgi şablonu PDF veya DOCX belgesine uygulanabilir. Belgedeki üstbilgi ve altbilgi, ilk, tek veya çift sayfalara olmak üzere tümüne uygulanabilir.