Web sayfalarını veya HTML'yi nasıl yakalayacağınız veya dönüştüreceğinizle ilgili sorular sorun into Resimler, CSV, PDF veya DOCX belgeleri ve ayrıca videoların nasıl dönüştürüleceği intAPI'mızı kullanan animasyonlu GIF'ler.
Merhaba efendim,
Ben sandip'im, youtube'dan gif'e GRABZIT'i yapılandırmam gerekiyor. ancak hata oluşturuyor gibi görünüyor. Hata ayrıntılarının altına bakın.
Ölümcül hata: Yakalanmayan Hata: 'GrabzIt\GrabzIt Sınıfı'ImageOptions' /media/phpuser/Data/sandip/study/demo/php/lib/GrabzItClient.php:182'de bulunamadı Yığın izleme: #0 /media/phpuser/Data/sandip/study/demo/php/index.php( 78): GrabzIt\GrabzItClient->URLToImage('https://www.you...') 1. {ana} atıldı /media/phpuser/Data/sandip/study/demo/php/lib/GrabzItClient.php satırda 182
Lütfen bana yardım et.
Teşekkür
Merhaba,
Bu sorunu az önce düzelttik: 3.3.0.1 sürümünü mü kullanıyorsunuz?
Saygılarımla
Dominic
Daha sonra sürüme yükseltmeniz gerekecek 3.3.0.1
En son sürümü kullandım hala hata oluştu.
Tamam, GrabzItClient.php'yi açıp spl_autoload_register işlevindeki $file_name değişkenine bazı yankı ifadeleri koyabilir misiniz? Umarım bu neden çalışmadığını açıklayacaktır.
Dosya adıyla yankı yaptım hiçbir şey olmadı. boş sayfa gösteriyor
Eğer PHP bir sınıf bulamazsa spl_autoload_register'ı çağırmalıdır. Oraya bazı statik metinler çıkaran basit bir yankı koyabilir misiniz?
PHP'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Ayrıca spl_autoload_register içeriğini şununla değiştirebilirsiniz:
$file_name = str_replace("GrabzIt\\", '', $class_name) . '.php';
if (strpos($dosya_adı, "GrabzIt") === 0) {
include($dosya_adı);
}
Bu, dosya araması gerektirmez.
Teşekkürler hata kaldırıldı
ancak youtube URL'sini gif'e dönüştüremiyorum.
hata:
Animasyonlu GIF'iniz paketinizde izin verilen maksimum toplam çözünürlüğü aşıyor. Daha yüksek toplam çözünürlüğe sahip animasyonlu GIF'ler oluşturmak için ücretsiz olarak yükseltin: https://grabz.it/upgrade/?FreeTrial=true
Teşekkür
Kod değişikliğinin sorunu çözdüğüne sevindim. Bunu yakında yayınlayacağız.
GrabzIt için hangi seçenekleri belirliyorsunuz?AnimationOptions sınıf?
GIF olarak youtube URL'sini seçiyorum
Youtube URL'si: https://www.youtube.com/watch?v=Bey4XXJAqS8
Bu GrabzIt'in kodu.
GrabzIt'ten hangi seçenekleri seçiyorsunuz?AnimationOptions sınıf? Ve sonra $options değişkenini mi aktarıyorsunuz?
Hangi seçenekten bahsettiğinizi bilmiyorum. GRABIT php paketini kopyalayıp yapılandırıyorum.
şimdi bana ne yapacağımı söyle.
Varsayılan olarak ücretsiz paketin toplam çözünürlük kısıtlamaları dahilinde kaldığı için genişliği, yüksekliği, saniyedeki kare sayısını veya süreyi ayarlamanız gerekir. Sadece olduğundan ve düzgün çalıştığından emin olmak için PHP demosunu kontrol ettim.
Bununla ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz göre.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Şimdi bana nasıl kaldırılacağını bildirin watermark GIF'ten.
Ayrıca kütüphanenizi ücretsiz kullanırsam kaç gün boyunca ücretsiz kullanabileceğimi bana bildirin.
GrabzIt'ı kaldırmak için watermark abone olmanız gerekiyor, bunu bir yedi günlük ücretsiz deneme.
Sadece ücretsiz hesabı kullanmak istiyorsanız sonsuza kadar ücretsizdir.