GrabzIt'ın ekran görüntüsü aracını nasıl kullanacağınız hakkında sorular sorun.
Merhaba Grabezit Ekibi.
Bu konuyla ilgili acil yardıma ihtiyacım var.
Aşağıdaki URL ve bu mağazanın tüm URL'si için 1 KB ekran görüntüsü alıyorum.
https://allegro.pl/oferta/hp- 131x-cf210x-m251-m276-2-400- stron-oryginal-8399911142?bi_ s=ads&bi_m=listing%3Adesktop% 3Aqueryandcategory&bi_c= YTdjNmQ0NTMtOGM2OC00MDg0LWIwND ItZmVhMWQzMWEzY2NhAA&bi_t=ape& referrer=proxy&emission_unit_ id=e8864e70-2d4b-49da-98db- f3b86b3f40ab
Sizin tarafınızdan yanıt verilmesi gereken bazı sorunlar olduğunu düşünüyorum.
Lütfen bunu kontrol edip en kısa sürede bana geri döner misiniz?
Hızlı yardımınız gerçekten takdir edilecektir.
Teşekkürler,
Govind
Bunun nedeni, sitenin düzgün şekilde işlenmesini engelleyen hatalı biçimlendirilmiş bir HTTP başlığıydı. Bu artık düzeltildi. Ancak web sitesi, sunucularımızın bot olduğuna inandığı için sunucularımızı engelliyor gibi görünüyor. Bir almayı deneyebilirsin proxy sunucusu Bu konuyu geçerek.
Merhaba takım,
Diğer Proxy sunucuları için Kimlik Doğrulama Anahtarımız var, o halde Proxy Adresini nasıl oluşturabiliriz?
Aşağıdaki Etki Alanı için ekran görüntüsü yakalayıp yakalayamadığınızı kontrol edip bana bildirir misiniz?
https://allegro.pl/oferta/hp-131x-cf210x-m251-m276-2-400-stron-oryginal-8399911142
Herhangi bir proxy hizmeti kullandıysanız lütfen bana bunu ekran görüntüsü yakalamak için nasıl kullanabileceğimizi gösterebilir misiniz?
Teşekkürler,
Govind
Bir web sitesinin bir isteği engellemek için ne kullandığını bilmek her zaman zordur; herhangi bir şey olabilir. Ancak bir proxy denemek için bir standart kullanmanız gerekir. Burada ayrıntılı olarak açıklanan HTTP proxy'si.
Bu Çözüm henüz kullanışlı değil.
Yetkilendirme anahtarımızın veya kimlik bilgilerimizin olduğu başka proxy hizmetlerimiz de var, bunu Grabezit'e nasıl koyabiliriz?
Bu Çözüm henüz kullanışlı değil.
Yetkilendirme anahtarımızın veya kimlik bilgilerimizin olduğu başka proxy hizmetlerimiz de var, bunu Grabezit'e nasıl koyabiliriz?
Bunun hızlı bir düzeltme olduğuna inanmıyoruz, bu nedenle bunu yakalama yazılımımızın bir sonraki sürümünün biriktirme listesine ekledik.
Yeni yakalama yazılımımızın beta sürümünü YALNIZCA Singapur sunucularımıza ekledik. Bu yüzden ülke kodu parametresini SG olarak değiştirmeniz gerekecektir.
Yalnızca standart HTTP proxy protokolüne uygun proxy sunucularını destekliyoruz. Bunu yapan birçok servis var. Alt kısımda belirtildiği gibi kendi proxy sunucularımızı deneyebilirsiniz. HTTP Proxy makalesi. Ancak proxy'lerimiz veri merkezi proxy'leri olduğundan bazen engellenir.
Yine de doğru ekran görüntüsünü alamıyorum.
bazı içerikler hâlâ eksik.
Aşağıdaki parametreleri kullandım.
seçenekler.Tarayıcı Yüksekliği = -1
seçenekler.Tarayıcı Genişliği = 1400
options.OutputWidth = -1
seçenekler.Çıkış Yüksekliği = -1
options.Proxy = "grabzit://"
options.Country = Ülke.Singapur
options.NoAds = Doğru
seçenekler.Gecikme = 30000
Resmi şu adreste inceleyebilirsiniz: - https://ibb.co/dgHZWhM
Çok büyük bir sayfa yüklerken henüz yüklenmemiş bazı görsellerin olmasına şaşırmadım. İstekler şu anda Singapur sunucularımızdan ABD proxy sunucularımıza (inanılmaz derecede hızlı değiller) ve Polonya'daki web sitesi sunucularına gidiyor ve tekrar geri dönüyor.
Grapezit kullanarak doğru bir Ekran Görüntüsü almamızın bir yolu var mı?
Kodu her yerde yayınladığımızda daha hızlı olacak ama çok fazla değişiklik olduğu için bu konuda çok dikkatli olacağız.
Daha sonra Birleşik Krallık sunucularımızı kullanabilirsiniz; bu, isteklerin Birleşik Krallık -> Birleşik Krallık vekilleri -> Polonya'ya ve geri gideceği anlamına gelir.
Ayrıca kendi proxy sunucularınızı almayı da deneyebilirsiniz.
Kendi vekillerimi nasıl uygulayabilirim, lütfen bir örnek verebilir misiniz?
Proxy sunucularına erişim için oturum açma ayrıntılarımız veya anahtarımız olduğundan.
Makaleleriniz hala kendi proxy'mi kullanmamın bana faydası yok.
Elbette bunun gibi bir şey olabilir: $options->setProxy("mykey:password@proxy.supplier.com:1234");
tamam bu proxy'yi kontrol edeceğim.
Not: - Birleşik Krallık ülke sunucusu burada çalışmıyor.