GrabzIt'ın ekran görüntüsü aracını nasıl kullanacağınız hakkında sorular sorun.
CSV'den yeni bir görevi içe aktardım. Önceki görevlerim artık gitmiş gibi görünüyor. Bunları görüntülemenin bir yolu var mı? Tarih filtresiyle oynamanın bir faydası yok gibi görünüyor ve içe aktarma sayfasında yeni görevleri içe aktardığımda mevcut görevlerimin silineceği yazıyor. Ancak aynı zamanda fiyatlandırma planları, planımın tüm ekran görüntülerini 2 yıl boyunca arşivlemesi gerektiğini söylüyor.
İçe aktarma sayfasındaki uyarı bu soruyu yanıtlıyor:
Verilerinizi içe aktardığınızda, mevcut planlanmış TÜM görevlerinizin üzerine yazılacak ve arşivlenmiş ekran görüntüleri silinecektir!
Bunlara erişmenin tek yolu, görevleri ilk oluşturduğunuzda ekran görüntülerini üçüncü taraf bir konuma aktarmayı seçmeniz olacaktır.
Yani ekran görüntülerini iki yıla kadar arşivleyeceğinizi söylediğinizde, bu ancak daha fazla görevi içe aktarmazsam mı olur?
Üzgünüz, ancak içe aktarma, zamanlanmış tüm görevlerin tamamen yeniden yüklenmesidir. Yani arşivlediğiniz zamanlanmış görevler artık mevcut değil.
Ana araçta aynı anda birden fazla görevin eklenmesine, tekli görevlere ve tabii ki görevlerin düzenlenmesine ve silinmesine olanak tanıyan özellikler bulunmaktadır.
Bunu ithalatta daha açık hale getirmenin yollarını araştırmak için bir vaka başlattım.
Bunu takdir ediyorum. ben de olurdum intMevcut halka açık planların kapsamı dışında, şirketimin ihtiyaçlarına daha uygun bir şey üzerinde sizinle birlikte çalışmaktan ibaretti. Tekrar teşekkürler.