Web Yakalama ve Dönüştürme Araçları
Grabz's Çevrimiçi Topluluğu

Save S3 Bucket Ekran Görüntüsü

GrabzIt'ın ekran görüntüsü aracını nasıl kullanacağınız hakkında sorular sorun.

Hey,

nasıl yaparız save AWS S3 Bucket'ta Ekran Görüntüsü Görüntüsü?

16 Temmuz 2020'de isimsiz bir kişi tarafından soruldu

İşte nasıl kullanılacağına dair bilgiler Dışa aktarma seçeneği olarak Amazon S3.

GrabzIt Desteği tarafından 16 Temmuz 2020'de yanıtlandı

Merhaba,

Yanıt için teşekkürler. Ekran Görüntüsü Aracı/Dışa Aktar'a tıklayın, sadece Görev adlı bir İndirme dosyasını açın, bu ayrıntıları girdiğim herhangi bir sayfa açılmıyor mu?  

16 Temmuz 2020'de anonim tarafından yanıtlandı

Problem değil.

Detaylar gidecek into alanlar: Send_To,Send_To_Email,Send_To_Url,Send_To_Folder,Send_To_Username,Send_To_Password

Bunu yapmanın en iyi yolu bunu aracılığıyla yapmaktır. intbir test ekran görüntüsü ile erface. Yukarıda anlatıldığı gibi. Bağlantıyı test ettikten sonra çalıştığını görebilirsiniz. İhracat yapın.

Sütunlar daha sonra doğru şekilde doldurulacaktır.

GrabzIt Desteği tarafından 16 Temmuz 2020'de yanıtlandı

Hey,

Hiç birşey göremiyorum Interface, Daha iyi bir belgeniz var mı? Dropbox'ı yalnızca Uygulamada mı görebiliyorum?  

17 Temmuz 2020'de anonim tarafından yanıtlandı

Üzgünüm sorun yaşıyorsun. okudun mu? destek makalesi Bunun nasıl yapılacağına daha önce değinmiştik? Nasıl yapılacağını açıklıyor. Ayarlarınızı eklemeniz gerekiyor into ekran görüntüsü aracının dışa aktarma sekmesi.

GrabzIt Desteği tarafından 17 Temmuz 2020'de yanıtlandı

Merhaba,

Şimdi anladım, ama sonra başka bir soru buraya geliyor. Bu göreve Dinamik olarak Ekran Görüntüsü URL'sini nasıl ekleyebilirim? çünkü Dinamik olarak eklemek için Ekran Görüntüsü URL'si gerekiyor ve AWS'ye eklendiğinde geri alacağım herhangi bir kimlik veya başka bir şey var mı?  

17 Temmuz 2020'de anonim tarafından yanıtlandı

Dinamik olarak eklemek için Ekran Görüntüsü Aracını değil API'mizi kullanmanız gerekir. İşte nasıl yapılacağına dair bilgiler API aracılığıyla Amazon S3'e aktarın.

Eğer okursanız API belgeleri. Her çağrı için bir geri arama işleyicisi belirleyebileceğinizi göreceksiniz. Bu, yakalamanın dosya adını ve kimliğini size döndürecektir.

GrabzIt Desteği tarafından 17 Temmuz 2020'de yanıtlandı